Радина Кърджилова и Деян Донков чакат второ момченце

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9059224 www.24chasa.bg
Деян Донков и Радина Кърджилова ще имат още едно момченце. СНИМКА: ДЕСИСЛАВА КУЛЕЛИЕВА

Скоро актрисата ще слезе от сцената в общата им постановка в

Народния театър - “Любовникът”

Радина Кърджилова и Деян Донков пак чакат бебе. Актрисата е бременна с момченце.

Двамата вече имат един син - Христо, и много искали да имат и момиченце. Но изглежда, че силната енергия на Деян диктува мъжкото продължение на рода му. Христо ще бъде почти на 5 години, когато Радина ще роди – тъкмо възраст за помагане на мама.

“Радина е много добре. Радостен съм от събитието. Много! Още не смея да я попитам за името на второто ни внуче. Важното е да са щастливи”, сподели бащата на Радина – художникът Христо Кърджилов.

Бебето ще се роди през април - зодия или овен, или телец. Децата от тези зодии не са лесни, здраво стъпили на земята, упорити  и обичат да си похапват. На Радина, която е зодия Близнаци, няма да й е лесно с такова синче.

Междувременно Деян е ангажиран в юбилейния сезон на Малък градски театър “Зад канала”. Той участва в пиесата на Пинтър “Завръщане у дома”.

В момента снима с Теодор Ушев, съблазнен от проекта му за филм по романа “Пумпал” на Владислав Тодоров. Радина навлиза в 4-ия месец на бременността си и ще напусне общото им участие в постановката в Народния театър “Любовникът”.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога