Отровата на любовта

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9060742 www.24chasa.bg

по романа на Ерик-Еманюел Шмит

Превод: Зорница Китинска

Адаптация, звукова картина и постановка: Мартин Киселов

Отровата на любовта

Консултант на сценичната версия: Снежина Здравкова-Русинова

Фотограф: Гергана Дамянова

Мултимедия: Момчил Алексиев

Костюми: Сирма Кунчева и Елеонора Иванова

Плакат: Янина Петрова

Видео: Диляна Трайкова

Участват студенти специалност: „Актьорство за драматичен театър“ ,

В мултимедията:

Кристина Янева, ас. д-р Мирослава Гоговска, доц. д-р Пенко Господинов,

Петър Петров, Панайот Ставрев, Снежана Гавазова, Мартин Димиев,

Теодор Кисьов, Марио Василев, Ростислав Дамянов, Мелин Ердинч, Вая Веселин, Илияна Колева, диктор: Сотир Мелев, студенти от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ и др.

„Скъпа ми Рафаел, знай, че има хиляди и милиони Терънсовци, защото ние, момичетата, ги създаваме. Ние оставяме бактерията на един единствен поглед да проникне в нас. След това болестта се развива и ни отнема разума, отрупва момчето с лаври, които то повече или по-малко не заслужава, с качества, които не притежава и ни убеждава, че нашето щастие и дори нашето спасение минават през неговите обятия“.

Е. Е. Шмит

специални благодарности на:

ресторант „Atelier“, Дом на ветерани на културата и изкуствата,

Лицей с изучаване на италиански език и култура и „Про Филмс“

Премиера 1 и 2 октомври 2020 г., 19.30 ч., Камерна сцена, Театър НАТФИЗ

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Сред кораловите рифове на Червено море се гмурна Андреа. Певицата замина за поредната си ваканция, като този път реши да направи пътешествие с круизен кораб. Андреа успя да се гмурне край бреговете на Египет и да се наслади на прекрасните подводни красоти. Русата изкусителка прилича на русалка, а подводните видеа, качени в инстаграм профила й

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"