Арменец укротява Серина

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9066155 www.24chasa.bg

Милионер от арменски произход укроти винаги готовата за скандали Серина Уилямс. Носителката на 23 титли от Големия шлем изглежда все по-смирена напоследък и не крие, че основна роля за това има семейният живот, съобщава "България днес". 

През 2017 г. тя вдигна сватба с кроткия и усмихнат бизнесмен Алексис Оханян, като двамата вече имат тригодишна дъщеричка Алексис Олимпия. Роденият в Ню Йорк Алексис е с арменски корени и е съосновател на известна интернет платформа. Неговото състояние е оценено на 9 млн. долара.

Оханян е доста по-малко богат от мултимилионерката Серина, но този факт изобщо не го притеснява. Той признава, че гледането на детето е предимно негова отговорност и често кариерата на жена му е на първо място. Алексис подкрепя твърдо Серина във всичките й битки, като подобно на нея е особено чувствителен на тема расизъм.

Наскоро той напусна Борда на директорите на компанията си и пожела на негово място да бъде назначен чернокож." Имам успехи в кариерата си, но не съм този с трофеите - казва Оханян. - Приличаме си по решителността и неуморността. Но в крайна сметка понякога нейната кариера наистина трябва да е на първо място. Чел съм много туитове и коментари как, ако мъжът е по-малко успял или пък е поел грижата за децата, той не е истински мъж. Но според мен, ако ти трябват пари, за да имаш самочувствие, значи носиш някакви комплекси. Ако увереността ти идва само от парите, тя не е истинска."

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена