Никол Станкулова на косъм да приюти в дома си санбернара Неро

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9066241 www.24chasa.bg
Никол Станкулова гали кучето Неро. СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА СТАНКУЛОВА

“За малко да открадна този огромен красавец от чудесния му стопанин!”, написа в инстаграм чаровната синоптичка от Нова тв Никол Станкулова към снимка, на която гали санбернар.

Тя го видяла завързан на мост в столицата и помислила, че стопанинът му го е изоставил, както често се случва. “Спрях на средата на кръстовището и си дадох сметка, че ако е изоставен - няма да има шанс, защото най-трудно се намират стопани за най-големите кучета (дори и да са породисти)! Седнах и зачаках с него, казах си: “Чакам 15 мин и го качвам в колата, каквото ще да става вкъщи”. Аз притеснена - той абсолютно спокоен”, разказва Станкулова.

Не чакала много обаче. Само след 5 мин се появил човекът, който се грижи за кучето. “Рядко виждам стопани, които толкова време могат да говорят за кучето си с толкова любов! Просто го е вързал, за да влезе и да си купи хляб! Грижат се прекрасно за него и аз за няколко минути щях да се превърна в доказан крадец на куче - и всичко това, защото е пълно с безотговорни стопани, от които сме наплашени! Не взимайте куче, ако ще си търсите оправдание да го оставите! Искам пак да се извиня на човека, който щеше да остане без Неро за една бройка!”, написа синоптичката.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога