Слави Трифонов празнува без шум

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9127020 www.24chasa.bg

Пищно и публично по телевизията - така Слави Трифонов е отбелязвал винаги рождения ден на шоуто си, но никога и своя собствен. Най-популярният тв водещ не говори за личния си живот, още по-малко обича личният му празник да е на показ.

За първи път в живота си обаче Слави Трифонов посреща рождения си ден в неделя и като лидер на партията си “Има такъв народ”.

Желаем му здраве и вдъхновение!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена