Тончо Токмакчиев шеф готвач в ситком на Димитър Митовски

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9131276 www.24chasa.bg
Тончо Токмакчиев като шеф Силвио, чието истинско име е Страхил.

Тончо Токмакчиев сложи готварска престилка, за да покаже отново комедийния си талант в нов ситком - “Изпечен”. Това е забавен сериал за кулинарното шоу на мечтателя Силвио Веримезов, чието истинско име всъщност е Страхил. Вдъхновен от идола си Джордан Рамзи, той е затворен в кухнята на ресторанта сам заради въведената карантина и готви любимите си рецепти. Докато изпълнява телефонни поръчки за доставки по домовете, Силвио е решил да осъществи дългогодишната си мечта - да направи свое собствено кулинарно шоу и да се превърне в звезда от малкия екран.

“Идеята за ситкома е моя и на Димитър Митовски, с когото заедно го заснехме. Искахме да направим ентъртейнмънт канал”, разказа Токмакчиев пред “24 часа”. Сериалът им върви само онлайн. В него освен Тончо се включват още няколко талантливи актьори - Искра Радева, Александър Кадиев и Албена Михова. Засега те са само гласове - героите им звънят по телефона на шеф Силвио, но планът е да се появят и с лицата си в следващия сезон на ситкома.

“Заснехме първите 12 епизода, които са по 10-15 мин. Ще направим и втори сезон”, разказа още Токмакчиев.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена