Луиза Григорова показа бебето (Снимки)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9140795 www.24chasa.bg
Младата майка започна с разходките само няколко дни след като роди

Свежа и щастлива

Бран Макариев на първа разходка в парка "Заимов"

Щастлива и доволна от новото си амплоа на майка, Луиза Григорова-Макариев прави първите си разходки.

В столичния парк "Заимов" родилката разходи първородния си син Бран, видя "България Днес". С количка за близо 2 хил. лева съпругата на режисьора Мартин Макариев хваща последните слънчеви лъчи по пейките. Луиза успя да се напасне с бебето и само за няколко дни влезе в график. Актирасата не пропуска да изведе Бран във всеки слънчев ден въпреки понижаващите се тепмератури. Звездата от "Диви и щастливи" е категорична, че освен в мъгла и виелица бебето й ще бъде всеки ден на разходка, тъй като това е най-доброто за него, пише "България днес".

Още с първите излизания навън Луиза започва да обръща внимание на разбитите столични тротоари, по които е огромно приключение да буташ количка. Самата тя описва като предизвикателство джиткането по тротоарите в центъра на София, където бившата моделка живее.

Компания в разходките често й правят приятелки, за които Луиза не е имала време заради натовареното си ежедневие и ангажиментите, които сега поетапно отпадат заради майчинството. Сега 30-годишната звезда успява да се срещне с дружки, които не е виждала отдавна.

Стана ясно, че нестандартното име на първородния си на Луиза - Бран, не е плод на пристрастията й към сериала "Игра на тронове", каквито бяха първоначалните догадки. Оказва се, че с мъжа си открили името в списък със стари български имена.

"Бран е старо славянско име, което с времето се е превърнало в Бранимир. Зад него стоят страшно много значения. Има и уелски бог, който се казва Бран и той е покровител на моретата", разказва младата майка.