Доналд и Мелания Тръмп отбелязаха Хелоуин в Белия дом (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9155782 www.24chasa.bg
СНИМКА: Ройтерс

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп влязоха в ролята на домакини в неделя на стотици супергерои, еднорози, скелети и дори на миниатюрна тяхна версия като част от празника Хелоуин в Белия дом, предаде Асошиейтед прес.

В миналите години президентът и първата дама лично раздаваха бонбони на облечените в костюми деца. Тази година лакомствата бяха поднасяни отделно, докато малките гости вървяха по пътека на Южната морава, предава БТА. 

Децата все пак за кратко се срещнаха с Доналд и Мелания Тръмп, които поднесоха насърчителни думи от безопасно разстояние за това колко им харесват костюмите. Президентът и първата дама наскоро се възстановиха от COVID-19.

Президентската двойка се оказа особено впечатлена от своя миниатюрна версия.

Честването на Хелоуин в Белия дом беше променено заради коронавирусната пандемия. Гостите на възраст над 2 години бяха длъжни да носят предпазни средства за лице и да практикуват социално дистанциране. Същото се отнасяше и за целия персонал, работещ по време на събитието, докато служителите, раздаващи бонбони, носеха и ръкавици.

Южната веранда на Белия дом беше украсена с ярко оцветени листа в различни нюанси на есента, хризантеми и тикви, докато военна група се грижеше за настроението, свирейки песни като "Thriller" на Майкъл Джексън.