Мария Бакалова мислела, че кастингът за “Борат 2” е капан за трафик на хора (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9236740 www.24chasa.bg
Мария Бакалова СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТРИСАТА

Неин приятел снима касетата на шега в 5 ч сутринта, когато актрисата празнува дипломирането си

“Невероятно талантливата Мария Бакалова”, така известният британски водещ Джеймс Кордън посрещна под бурни аплодисменти младата българска актриса, която за първи път бе гост на подобен тип вечерно шоу.

Българката доби световна популярност след участието си във филма “Борат 2”, където влиза в ролята на Тутар - дъщеря на Саша Барън Коен. Кандидатства за ролята без големи очаквания. “Стана към 5 ч сутринта. Пиех и пушех, защото тъкмо бях завършила и бях много щастлива, защото най-накрая се дипломирах. Импровизирах нещо от сорта на: “Баща ми е най-добрият баща на цялата плоска земя, защото ми дава цигари, позволява ми да пия и всичко е страхотно”, разказва през смях Бакалова в шоуто.

Касетата за кастинга е снимана от неин приятел, но на шега. “Мислех, че не е истинско прослушване, че ще ме използват за трафик на хора”, обяснява Бакалова на водещия. 

Тя говори и за сцената с адвоката на Доналд Тръмп Руди Джулиани. В “Борат 2” двамата остават насаме в хотелска стая, след което той ляга на леглото и поставя ръце върху панталоните си. Бакалова била много притеснена и леко уплашена, но знаела, че има подкрепление - Саша Барън Коен се криел в гардероба. “Руди Джулиани всъщност повика полиция, но ние не правихме нищо незаконно”, разказа актрисата. Въпреки това екипът на продукцията възможно най-бързо събрал оборудването си и всички се махнали от хотела.

Предаването на Джеймс Кордън е сред най-известните в жанра вечерно токшоу. То е носител на няколко награди “Еми” и именно там е оригиналът на рубриката “Карпул караоке”, в която водещият е зад волана, а до него седи звезда, която пее. Кордън е комедиант и често разсмива гостите си в шоуто. Към усмивките на Адел, Мишел Обама и Мадона вече може да добави и тази на Бакалова.