Какво знаем за Вселената - отговорите на Петър Дънов

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9243692 www.24chasa.bg

Пазарувайте преди Коледа на ул. "Валери Лейн"  - пореден разказ за модерните момичета, наели магазинчета на прочутата уличка

Съветите на ИК "Хермес"

Топлина за Нова година

с пъстри прежди

Книга четвърта от поредицата за улица “Валери Лейн” е за най-топлото “Магазинче за прежди и чудеса” от Мануела Инуса (ИК “Хермес”). В “Раят на преждата” Сюзън плете шалове, шапки и ръкавици за тези, които са останали без дом. Въпреки че се е зарекла никога вече да не се довери на мъж, тя тайно си пожелава едно-единствено нещо за празника. Но когато съдбата преплита нишката на живота ѝ с тази на Стюарт, тя трябва да загърби миналото си, за да даде шанс на бъдещето.

Какво (не)знаем

за Вселената?

Дали съвременните технологии я направиха по-достъпна за човека от знанията на древните мъдреци? Отговор на тези въпроси търсете в книгата Петър Дънов: За вселената и човека” (ИК “Хермес”), съставител д-р Светлана Балтова. Учителя Петър Дънов твърди, че с вътрешния телескоп на съзнанието си посветените са достигали по-дълбоко в недрата на битието, отколкото модерните уреди. Те са разговаряли със звездите, получавали са послания от тях. В много от беседите си Учителя повдига завесата като дава дълбоки знания за звездния мир, достъпни за човешкия ум.

Класация на ИК "Хермес"