Третият солов албум на Пол Маккартни ще излезе със закъснение

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9247662 www.24chasa.bg
Пол Маккартни СНИМКА: РОЙТЕРС

Третият солов албум на Пол Маккартни ще излезе със закъснение от една седмица поради непредвидено забавяне на продукцията, съобщи Контактмюзик.

"McCartney III" няма да бъде пуснат на 11, а на 18 декември, както беше анонсирано, а седем дни по-късно. Бившият член на "Бийтълс" се извини на феновете за забавянето и ги прикани към малко търпение, предава БТА. 

Сър Пол е записал новата си тава в продължение на 9 седмици по време на локдауна. Той изтъкна предимствата на соловото творчество- "Когато си сам, когато ти хрумне някоя идея можеш много бързо да си я изсвириш. Това ти дава известно чувство за свобода. Когато си с група, трябва да обясняваш какво искаш да се изсвири...".

Първата солова плоча "Маккартни" излезе през 1970г., следвана от "Маккартни II", издадена едно десетилетие по-късно. При третия си албум Пол не е ползвал услугите нито на продуцент, нито на звукорежисьор, както и при двете си предишни солови изяви.

Говори се, че музикантът е експериментирал с много неща по време на карантината и е използвал "каквото намери", докато е траела изолацията заради COVID-19.