Мрачни тайни от миналото заплашват героите в "Братя"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9250507 www.24chasa.bg
Виктория

Виктория се жертва, за да помогне на брат си Борис

Мрачни тайни от миналото заплашват да излязат наяве и да променят коренно отношенията между героите в новите епизоди на „Братя“, съобщи NOVA. След ужаса, който преживя Виктория в последно време, тя започва да осмисля грешките си и е изпълнена с усещане за вина. Осъзнавайки, че брат й Борис е искал да я предпази, тя се чувства длъжна да му помогне в кошмарната ситуация, в която е попаднал. Малката измисля хитър план как да се срещне с Драго, за да открадне тайно негова вещ. Така би помогнала на Борис, който иска да докаже, че зад недосегаемия Денис Топал стои Драгомир Донков с помощта на ДНК тест.

Дали Вики ще се справи със смелата си мисия или ще бъде разобличена?

Драго
Драго

Драго още е в шок след разкритието, до което сам стигна, че бебето на Лора най-вероятно е негово. Въпреки че не получава потвърждение от любимата жена, той е убеден, че това е истината и се разкъсва от противоречиви чувства. От една страна новината го прави щастлив, но целият му свят се преобръща и той е в безтегловност. От друга страна Лора демонстрира хладното си отношение и недоверие към него и това го прави още по-несигурен за бъдещето. Ще успее ли да намери път към нея или отношенията им от тук нататък са обречени?

Самата Лора е в още по-голяма безтегловност, откакто напусна семейния им дом с Борис. Смазана от вина, спомени и страх за бъдещето, тя не успява да намери баланс в душата си.

Работният процес в агенцията също не върви, откакто Лора е в болничен, а Ива е в отпуска. Предстоящите рекламни събития са пред провал. Двете съдружнички стоят на кръстопът за съдбата на своя бизнес.

Какво изненадващо решение ще вземат и как Лора мисли да продължи живота си?