Млад бургазлия поръча от чужбина 365 рози за любимата

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9260869 www.24chasa.bg
Огромният букет от 365 рози е бил поръчан в бургаския бутик от Франция. Снимка:Соня Георгиева

Млад бургазлия изпрати огромен букет от 365 червени рози на дамата на сърцето си като символ за всеки един ден от споделената им едногодишна любов.

За романтичната история съобщи бургаският сайт "Виа Понтика", а проверка на "24 часа" установи, че младежът е направил поръчката в бургаски бутик от чужбина, тъй като в деня на годишнината не бил в България заради бизнес дела.

Няколко дни били необходими на персонала на магазина да изпълни поръчката на влюбения Ромео. След като 365-те кървавочервени рози пристигнали в магазинчето, започнала аранжировката на огромния букет.

Красиво оформените стотици стръка са  били доставени на адреса на девойката от курирер, а според посветени тя останала безмълвна пред вида на огромното ветрило от червени рози.

От бургаския бутик за цветя пък споделят, че клиентът им и друг път е поръчвал букети за любимата, но никога толкова внушителни. От вчера историята за 365-те рози, пратени от влюбения мъж, е сред най-популярните и в социалните мрежи, където събира хиляди лайкове. 

Истинската бургаска история е послание към всички нас, че любовта е жива, въпреки тежкото време, в което живеем, казва Соня Георгиева - откривателката на историята, която първа я разказа.