Зарадвайте вашите близки с уникален подарък

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9262486 www.24chasa.bg

Медийна група България ви дава шанс за безопасен коледен подарък с 20% отстъпка

Медийна група България обявява абонаментен уикенд от днес през следващите четири дни, в който ще може да се абонирате с 20% отстъпка за всичките ѝ издания. Освен вестник “24 часа” това са още вестник “Клуб 100”, списание “Космос”, вестниците “България днес”, “Български фермер”, “168 часа”, “Всичко за семейството”, сп. “Идеален дом” и “Хоби Фермер”. В тези объркани дни, когато се чудите какво да подарите на близките си за Коледа, не се колебайте - подарете им годишен абонамент с отстъпка от 20%.

Това е много мил жест, който ще им напомня за вас всеки ден в годината, когато получават любимия си вестник. Без никакъв риск и обикаляне по магазините. Вестниците и списанията се доставят с безплатен куриер директно до дома или до офиса ви.

Освен на “24 часа”, който е най-достоверният и проверен български вестник, специално внимание обръщаме и на седмичника “Клуб 100” - пълен с изключително полезна информация за пенсиите, здравето, много кодирани кръстословици и увлекателни четива. Не оставяйте вашите близки в пенсионна възраст без надежден източник на информация и забавление. Подарете им годишен абонамент и те ще са щастливи цяла година.

Абонирането става с няколко клика на сайта mgb.bg. Животът стана труден, но абонирането за вестници и списания вече е по лесен начин.

Промоцията е само на 27, 28, 29 и 30 ноември и важи за годишни договори. Не изпускайте своя шанс!