Дневник без тайни, писан от смели мечтателки

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9346829 www.24chasa.bg

Сто момичета бунтарки разказват своите лични истории

“Аз съм момиче бунтарка” от Франческа Кавало и Елена Фавили е дневник със сто дейности за смели мечтателки (ИК “Сиела”).

След успеха на поредицата “Истории за лека нощ за момичета бунтарки” е време всяко малко момиче да напише своята собствена история. Тя се превърна в световен феномен, който развълнува милиони деца и родители по света.

И докато луксозни издания съживяват дръзките дела на велики жени, в революционния дневник “Аз съм момиче бунтарка”, който се появява и на български език, читателите са тези, които разказват своите истории и лични революции. “Искрено и лично”, бе нарекла този дневник една популярна тв водеща.

С над 100 дейности изданието се превръща в перфектен подарък и пътеводител в необятния свят на възрастните, в който всяко приключение може да се окаже и предизвикателство.

Защо дневникът има тази сила? За да планира всяка смела мечтателка своята собствена революция, да изгради бунтарски дух и да начертае свои собствени граници на възможното.

Това е мястото, където момичетата бунтарки по цял свят могат да се отдадат на мечтите си, да заявят амбициите си, да обичат тялото си без срам, да планират свой бизнес или да споделят подробности от изпълнения си с приключения живот.

Разделена на глави като: “Любовни бележчици до части от тялото ми, които обичам”, “Неща, на които казвам ДА”, “Неща, за които си мисля, когато угасят лампите”, “Думи, които обичам”, изданието има за цел да провокира и да вдъхне увереност на младите читатели и вяра в собствените им възможности. Този всеобхватен дневник дава огледалото, в което всяко момиче, без значение възрастта, да открие собственото си отражение и да заяви смело и на себе си, и на света: “Аз съм бунтарка”.

Седмична класация на ИК "Сиела"