Ирен Кривошиева без конкуренция за новия сериал на bTV “Белези”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9411765 www.24chasa.bg
Ирен Кривошиева в сцена от сериала "Белези"

“Поканиха ме по телефона. Имало роля като за мен, но екипът на тв сериала “Белези” мислел, че съм в САЩ”, разказа Ирен Кривошиева, която се връща на снимачната площадка след 10-годишна пауза. Тя ще играе д-р Мария Петрова - майка, завърнала се в България след години живот зад океана. Синът ѝ във филма също е лекар и така сюжетът напомня за реалния живот на Кривошиева, чийто син Влади учи медицина.

Форматът на сериала е необичаен - всяка седмица ще се излъчва 90-минутен филм, дело на различен режисьор. Поканени са Драго Шолев, Станислав Тодоров - Роги, Петър Крумов, а наскоро към режисьорите се присъедини и Виктор Чучков - син.

Звездата на филма “Хотел “Централ” работи напук на пандемията. Заедно с Роси Русева - драматург и актриса, играят в премиерната пиеса “Кекс вместо секс”.

“Чуваме се редовно с Влади (синът на Кривошиева от Стефан Данаилов - б.р.). Той е здрав, щастлив с прекрасната си съпруга, успешно преминава етапите на медицинското образование в САЩ - сега е стажант. Вълнува се дали съм здрава, радва се за новата ми роля”, казва Кривошиева.