Радина Кърджилова няма търпение да се върне на сцената

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9444376 www.24chasa.bg

Радина Кърджилова чака раждането на втория си син, но заедно с това много ѝ се играе в театъра.

Актрисата според лекарите трябва да роди в средата на март, но бъдещият Донков може да реши да прескочи сложната зодия Риби и да избере да бъде упорит Овен. “Чувствам се добре. В очакване. Правя си планове - дано са успешни, месец-два след раждането да се върна на сцената на Народния театър в постановките “Любовникът” и “Бащата”, разказа Радина.

Артистичното семейство живее под знака на новата филмова роля на Деян - княз Фердинанд I във филма “Залог” на режисьора Светослав Овчаров, където си партнира със Захари Бахаров и Асен Блатечки. Радина е убедена, че влизането на Донков в кожата на княз няма да е трудно, защото той е майстор “буквално да влиза в костите на своя герой”. Това е мнението на баща ѝ художника Христо Кърджилов. “Името на внука е още под въпрос. Двамата се колебаят между 2 имена, но и двете са библейски”, пази тайната Кърджилов.

В това време 4-годишният Христо Донков рисува ли рисува. Радина публикува негова творба и за завист на дядо му - известен майстор на четката, вече има желаещи да купят рисунката на артистичното дете, което се впечатлява от комикси със супергерои.