"168 часа": България е на 8-о място в Европа по престой на извънземни

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9487197 www.24chasa.bg

ЦРУ: Свидетел съобщава за НЛО, някой може ли да преведе от български какво е това

В Стара Загора имало нещо като изгрев през нощта

Варна рекордьор - 80 минути гледат ярки движещи се обекти

Всички са чували, че астронавтите стоят с месеци в Космоса, свикнали сме със статистиката за техния престой в орбита, но замисляли ли сте се някога колко време прекарват близо до Земята предполагаемите извънземни, за които ЦРУ разсекрети хиляди файлове миналата година? Каква е продължителността на мисиите им, за които се смята, че проучват човечеството и нашата планета? Къде стоят повече и къде просто се мярват за секунди?

Как ли изглеждат “докладите” им?

Дали някои държави са обект на по-засилен интерес и какво е мястото на България? Въз основа на данните от американското Централно разузнавателно управление става ясно, че страната ни е на осмо място в Европа по продължителност на престоя на НЛО на територията й. Средно 17-те регистрирани в базата с данни странни събития са траели по 21 минути. Или почти 6 часа общо.

Обявените случаи от документите на ЦРУ са анализирани от сайта www.PsychicWorld.com.

Като цяло на Стария континент са изброени 994 посещения на непознати пришълци за 100 години наблюдения.

И все пак - от какво зависи колко ще трае "проучвателната мисия" на тези, които наричаме извънземни, на територията на дадена страна? Анализът показва, че големината й не е от съществено значение. Най-продължителен интерес към терени в Европа те са проявили към миниатюрното кралство Монако, което заема площ едва от 2,2 кв. км. Размерите му не са попречили на летящите чинии да пребивават там средно по 45 минути. Затова ако сте ентусиаст да видите необикновени явления с неясен произход, може да прекарате повече време в конституционната монархия във Френската ривиера, съветват авторите на анализа.

На второ място следва също малката Лихтенщайн

Кадри от разпространените от Пентагона снимки на НЛО
Кадри от разпространените от Пентагона снимки на НЛО

- средно по 39 минути са наблюдавани. И то главно светлина, която се мести в небето, а не летящи чинии. Трета е Латвия - с престой на НЛО от 24 минути, както и доста по-голямата Украйна - 22 минути.

Последното място е резервирано за малкото Сан Марино (61,2 кв. км), където извънземни не са били забелязани нито веднъж.

Преди него пък е Грузия. Там само два пъти са регистрирали странни явления - видели са огнени топки в небето за около 15 секунди. Люксембург, Андора и Черна гора са били посетени само за 1 минута от извънземните.

А какво да кажем за най-често посещаваните от пришълци страни?

Първенството в това отношение държи Ирландия.

На територията й са регистрирани 105 събития, свързани може би с чужди цивилизации. Следват Франция и Испания.

Интересното е, че нашата страна се сравнява с Гърция, Италия и Полша - четирите държави имат еднаква средна продължителност на престой на НЛО, въпреки че броят на посещенията е различен. Южната ни съседка е забелязала 50 събития с чужд произход, на Ботуша те са 41, а в Полша - 26. У нас - едва 17.

По какви причини извънземните се спират по-често на едни места и по-рядко на други и какво пише във файловете на ЦРУ за България, четете ТУК.