Златимир Йочев и Биляна Гавазова ще водят заедно “Тази сутрин” от 1 март

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9530921 www.24chasa.bg
Биляна Гавазова и Златимир Йочев са новата двойка тв водещи. СНИМКА: Би Ти Ви

Антон Хекимян слиза от ефира на “Тази сутрин” от 1 март, а водещите на сутрешния блок отново стават двама. Това ще са Биляна Гавазова и Златимир Йочев, обявиха от Би Ти Ви.

Гавазова и досега е част от предаването и ще продължи да прави рубриката си “Чети етикета”, като същевременно ще е партньор на Йочев в сутрешните интервюта.

Журналистът е ново лице за Би Ти Ви, но има 14-годишен опит в телевизия. Той е водещ на сутрешния блок на “България он еър” и на практика днес е последният му ден в ефира там. Предаването му завърши с видео, подготвено от колегите му, в което те го изпращат с добри пожелания.

От понеделник мястото на Йочев в "България он еър" заема журналистът от БНТ Мирослав Димитров, който от два месеца е в екипа на сутрешния блок. 

Впрочем само преди два месеца в Би Ти Ви се премести и съпругата на Йочев - Марина Цекова, която преди това водеше новини по Нова тв.

Решението за промените е на новия директор на новините, актуалните предавания и спорта Антон Хекимян. “Пожелавам им успех и продължавам да работя заедно с тях и екипа на предаването, за да задаваме стандарта за успешен сутрешен блок в България”, каза той. Според запознати има вероятност Хекимян да води някои от рубриките в определени дни.

Със сигурност обаче ще има още нови елементи в блока от 1 март.