Хитове на Едит Пиаф, Марая Кери, Уитни Хюстън в Оперетата

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9545798 www.24chasa.bg
Тенорите Пеньо Пирозов, Владимир Грудков, Александър Панайотов и баритонът Александър Мутафчийски в концерт на Музикалния театър

Акценти от програмата за март на Музикалния театър

Музикалният театър започва своите концертни вариации.

На 7 март, неделя, от 17 часа е нашето първо предложение – то е за дамите в навечерието на техния празник – концертът „И все пак светът е красив”. Каним ви на елегантно дамско парти, изпълнено с музика и красота, поднесено от женски състав солисти и оркестранти.

На него ще звучат незабравимите хитове на Едит Пиаф, Лара Фабиан, Марая Кери, Уитни Хюстън, Нат Кинг Коул, изпълнени от солистките на Музикалния театър. Подбрани са и популярни песни от мюзикълите „Фантомът на операта”, „Обичам жена си”, от филма мюзикъл „Кабаре” и от „Петият елемент” на Люк Бесон.

През месец март е и следващата ни концертна вариация „Страст в теноров регистър” - на 20 март, събота, от 19 часа и на 28 март, неделя, от 17 часа на теноров концерт с участието на Владимир Грудков, Александър Панайотов, Стефан Петков, Пеньо Пирозов, Денко Проданов и Богомил Спиров.

Те ще изпълнят с много страст популярни канцонети, испански сарсуели, обичани арии от опери и оперети и още много любими мелодии. На концерта „Страст в теноров регистър” ще им акомпанира единствено роял, на който ще свирят Ана Ангелова и Румен Трайков. Концертът е създаден по идея на артист-солиста Пеньо Пирозов.

През март на сцената на музикалния театър очаквайте още:

На 13 март (събота, от 19 часа) и 14 март (неделя, от 17:00 часа) гледайте най-новото заглавие в афиша на театъра - оперетата на Калман „Принцесата на цирка”. За първи път на сцената на театъра редом със солистите, хора и балета излизат и професионални циркови артисти.

На 27 март, събота, от 19 часа е пищната постановка на Музикалния театър на „Царицата на чардаша”. Почитателите на оперетата ще се насладят на богатата оркестрация в музиката на Калман, силните любовни страсти между героите, както и на красивата хореография на спектакъла.

За малките зрители в програмата през март на Музикалния театър са най-новата постановка за деца – любимата на няколко поколения приказка от Валери Петров по музика на Георги Генков „Копче за сън” (20 март, събота, от 11 часа) и мюзикъла „Аладин” (21 март, неделя, от 17 часа) - по едноименната приказка от арабския епос.

Билети за спектаклите се продават на касата и в сайта на Музикалния театър. Салонът се пълни с до 30% зрители, спазват се всички противоепидемични мерки. Носете си маски.