Милошев израсна до професор хирург на финала на “Откраднат живот”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9546137 www.24chasa.bg
Евтим Милошев е на снимачната площадка с Александра Сърчаджиева, която отново играе в сериала. СНИМКА: КИРИЛ СТАНОЕВ

Продуцентът на сериала влиза в актьорския състав в последния 507-и епизод

Съвсем на финала в “Откраднат живот” Евтим Милошев - продуцентът на сериала, ще режисира себе си. В последния, 507-и епизод той ще стане част и от звездния актьорски състав и ще изиграе епизодична роля, но на важен човек.

Милошев ще е професор по хирургия, светило в областта си, поканен да консултира последната операция, която ще бъде заснета в лекарския сериал. С нея те ще станат общо 1003 за 5-те години, през които успешният филм е сниман и излъчван по Нова тв. (Виж статистиката долу.)

“Исках да съм санитар, но сценаристите написаха реплики за професор”, каза Милошев пред “24 часа”, като допълни, че такова е решението на главния сценарист - жена му Христина Апостолова. “Явно иска да си ляга до професор”, разсмя се той.

От понеделник, 22 февруари, Милошев се зае сам да режисира последните три епизода на 11-ия сезон на “Откраднат живот”, с който сериалът окончателно приключва. Оператор е Павел Веснаков, който иначе режисира немалка част от поредицата. “На финала в епизодични роли влизат и доста хора от екипа ни. Правим всичко това заради обичта ни към работата”, каза Милошев.

“Откраднат живот” стартира на 23 февруари и ще се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 20 ч по Нова тв.