Краят на сагата “Седемте сестри” от Лусинда Райли е наблизо - 27 май

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9549298 www.24chasa.bg

От книгоиздателство “Труд” обявиха премиерна дата за последната седма книга - “Липсващата сестра”,  от сагата на Лусинда Райли "Седемте сестри"

В нея ще се разплетат няколко тайни – защо татко Солт е осиновил всички сестри?

Имат ли връзка една с друга, въпреки че са от различни континенти и раси, и каква е тя?

Коя е липсващата сестра? Или може би изчезналата...

Междувременно, всички книги, излезли досега, са налични на www.trud.cc.

Историите на Мая, Ася, Али, Тиги, Кики, Електра ще ви очароват и оставят без дух до последната страница.

Какво става преди това?

“Сестра на сенките”, или историята на Ася е една от най-романтичните в поредицата. Красивата Ася Д'Аплиез е на кръстопът в живота си. След смъртта си, любимият Татко Солт й завещава ключ към нейния произход, но нерешителната Ася, свикнала да е в сянката на останалите си сестри, не е сигурна дали иска да разбере откъде произхожда. Колебливата Ася приема покровителството на сестра си Кики и двете заживяват в Лондон. Съдбата я среща обаче със собственика на стара антикварна книжарница в сърцето на града, както и с началото на съвсем нова страница в живота й.

Сто години по-рано, независимата Флора Макникъл си обещава, че никога няма да се омъжи. Тя е щастлива в дома си в Лейк, живеейки близо до нейния идол Биатрикс Потър.

Случайността я води в Лондон, в дома на Алис Кепел. Там Флора е раздвоена между страстна любов и дълга към семейството си, но се озовава като пешка в игра, чиито правила са известни на другите.

След като Ася научава всичко за невероятното пътешествие на Флора, тя намира сили да излезе от сянката на сестра си и да не отхвърля възможността за една голяма любов.

А това прави историята на третата сестра от поредицата „Седемте сестри” поредния шедьовър на Лусинда Райли.

Очарована от големия интерес към нейните книги в България, Лусинда Райли изпрати специално за "24 часа" и КК "Труд" своя актуална снимка.

Книгата й излиза едновременно в много страни, включително и в България. Датата е в нейния профил. Изискванията на издателите са били изключително подробни, но българската корица е одобрена.

Очакваме 27 май и краят на сагата за татко Солт и неговите осиновени дъщери.