Юлиан Вергов: Полицаите са по-интересни от лошите момчета

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9556204 www.24chasa.bg
Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис ще изпълняват главните роли в сериала. СНИМКА: КРАСЕНА АНГЕЛОВА/ НОВА ТВ

Юлиан Вергов като шеф на екип издирвачи - такава е ролята на талантливия актьор в новия български сериал "Отдел "Издирване". Екипът му вече засне всички епизоди, а премиерата на първия ще е довечера.

"Много е вълнуващо как се случва процесът по издирване на изчезнало лице, но най-интересното в полицейската работа е вътрешното противоречие, от което са разкъсвани полицаите понякога. Смятам, че те са доста по-интересни от лошите момчета“, обясни по Нова тв Юлиан Вергов, който в сериала влиза в ролята на главен инспектор Камен Петков.

"С общи усилия успяхме да изградим една интересна история с много обрати и професионален поглед към полицейската работа и криминалния жанр. Сериалът ще извади зрителите от реалността, която ни притиска със своите условности и ще ги потопи в заплетения сюжет и прекрасната игра на нашия актьорски състав. Във всяка история и персонаж сме вкарали нотка на реализъм, заимствана от реални случаи и събития“, разказа сценаристът Александър Чобанов.

С роли в криминалната драма са още Христо Петков, Ана Пападопулу, Елена Телбис, Иван Бърнев, Пламен Димов, Георги Златарев, Христо Пъдев, Мартин Радоев, Георги Кацараски, както и хърватска актриса Ива Михалич, участвала в хитовия хърватски сериал на HBO – „Успех“.

"Отдел "Издирване" тръгва довечера в 21 ч по Нова тв.