Юлиан Вергов разследва кой уби рецидивиста Цайса в "Отдел "Издирване"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9575464 www.24chasa.bg
Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис ще изпълняват главните роли в сериала. СНИМКА: КРАСЕНА АНГЕЛОВА/ НОВА ТВ

Героят на Юлиан Вергов - Камен Петков, който е шеф на отдел "Издирване" в новия едноименен сериал по Нова тв, успя да залови опасния рецидивист Иво Пашалиев – Цайса (Цветан Алексиев).

Издирването на престъпника коства огромни усилия, както и живота на един полицай, но арестът завърши с убийство от неизвестен извършител. Остава въпросът кой е отнел живота на Цайса и какви са били мотивите за престъплението срещу него. Това ще е основна тема в продължението на криминалния сериал.

Междувременно бившата съпруга на Камен – старши комисар Ралица Петкова (Ана Пападопулу) се натъкна на друг мистериозен случай със съмнителния бизнесмен Кавалджиев, който по спешност беше откаран в болница с неизяснени симптоми. Какво ще се случи с него и има ли причина някой да иска да го накара да мълчи завинаги?

Придружилата бизнесмена по време на ареста елитна компаньонка Татяна Станкович (Ива Михалич) спечели вниманието на полицаите, но успя да им се изплъзне незабелязано. В новия епизод хърватката ще потърси помощта на инспектор Петков.

В новия епизод зрителите ще видят и нов криминален случай – за изчезнало от дом за сираци дете, с който „Отдел Издирване“ и по-специално инспектор Магдалена Парушева (Елена Телбис) ще се заеме. Той ще открехне вратата към личността ѝ и ще помогне на зрителите да опознаят по-добре мъжкото момиче.

„Отдел "Издирване“ върви всеки петък от 22 ч по Нова тв.