Рафи като Слави Трифонов пя с Годжи "Жива рана" на сцената на "Като две капки вода"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9682344 www.24chasa.bg
Рафи като Слави Трифонов СНИМКА: ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НА ПРЕДАВАНЕТО

Рафи влезе в образа на Слави Трифонов в предаването "Като две капки вода". Той се появи изцяло в бяло, като на сцената вече го очакваше Годжи, седнал на люлеещ се стол, за да изпълнят парчето "Жива рана". Рафи изненада всички с умелото си превъплъщение, имитирайки мимиките и движенията на шоумена, който оглави партията "Има такъв народ".

Не беше като Слави Трифонов, но това изпълнение ми хареса повече от оригинала, похвали Фънки маскирания Бохосян. Хилда Казасян посочи, че умело е уловил харизмата и поведението на образа, а Юлиан Вергов вметна, че ще ходи при Годжи за уроци как да не разсмива на сцената.

Музикантът от "Ку-ку бенд" се разсмя, виждайки нисичкия Рафи като Трифонов. Зад кадър с Годжи се шегували, че вместо на водещия по 7/8 прилича на сър Стенли Ройс. 

Рафи като Слави Трифонов пя с Годжи

Изпълнението на Рафи още миналия понеделник разбуни духовете. Той влезе в образа на Азис. Фънки не изслуша песента "Сен Тропе" до край, а напусна мястото си като жури. Азис нарече това расистко поведение. Затова демонстративно седна, докато рокаджията коментираше неговия образ - на една от близначките Алекс и Влади.