Мария Бакалова си партнира с бившия годеник на Ариана Гранде в страшен филм (Обзор)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9688087 www.24chasa.bg
Мария Бакалова СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТРИСАТА/JOSEPH SINCLAIR

Мария Бакалова е сред актьорския състав на нов страшен филм, който тепърва ще бъде заснет. Лентата се казва “Тела, тела, тела” (Bodies Bodies Bodies). В нея ще си партнира с актрисата Амандла Стенберг, известна като Стар Картър от “Омразата, която даваш” и Пит Дейвидсън, който за кратко бе сгоден за певицата Ариана Гранде.

Сюжетът на филма се пази в тайна от компанията, която го създава - А24. Все пак се знае как започва - група приятели се осамотяват в хижа в гората. Вероятно затова обявеният засега актьорски състав включва предимно млади имена в киното.

Самото име на ленатата “Тела, тела, тела” идва от игра с карти. В нея, който изтегли асо от тестето, влиза в ролята на “убиец”. Когато лампата в стаята се загаси, поставя ръцете си около врата на друг играч, сякаш го души, като по този начин го “убива”.

Според А24 лентата ще даде свежа и проницателна перспектива в жанра на ужасите, като направи микс от сложни характери, мистерия и дълбоко заровени страхове.

Продуцент на филма е Дейвид Хинахоза. Преди него той работи по “Бруталистът”, в който участват Себастиан Стан и Мариан Котияр.

Бакалова доби голяма популярност още с първата си роля в Холивуд - на Тутар, дъщеря на Саша Барън Коен в “Борат 2”. Тя участва и в лентата “Балонът”, която бе заснета в Лондон. В нея си партнира с Дейвид Духовни, Педро Паскал и Лесли Ман.