Евтим Милошев с COVID, жена му и синът му също

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9698217 www.24chasa.bg
Продуцентът на "Откраднат живот" Евтим Милошев режисира финалните сцени. СНИМКА: КИРИЛ СТАНОЕВ

Евтим Милошев, продуцентът на сериала "Откраднат живот", е с положителен тест за COVID, съобщи той в профила си във фейсбук.

На практика съм болен от вторник, обясни и пред "24 часа". Оттогава Милошев е с постоянна температура около 38 градуса, кашля и е отпаднал.

С положителен тест са и съпругата му Христина Апостолова, която е главният сценарист на лекарския сериал. Впрочем последните два сезона на филмовата поредица показват борбата с пандемията на лекарите и сестрите в българските болници.

Болен е и синът им Петър, също познат на тв зрителите в образа на малкия Пепе от "Откраднат живот". За щастие на родителите му Пепе е имал леки симптоми само два дни и сега се чувства добре. Почти без симптоми е и майка му. Другият й син - Димитър Рачков-младши, е с отрицателен тест за коронавирус, въпреки че всички заедно са под един покрив. Затова той е изолиран в стаята си.

Милошев е лекуван дистанционно от д-р Тома Томов от Александровска болница - същия, който се грижеше и за Владо Пенев при неговото боледуване. За да изрази благодарността си към д-р Томов, актьорът облече тениска с неговия лик и се снима с нея. Сега Милошев се консултирал с колегата си и също потърсил добрия специалист.