Ваня Джаферович с прочувствено послание към жена си

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9700028 www.24chasa.bg

"Нямам нужда, нямам нужда от много жени, стигат ми две три, казва Жоро Христов в една известна българска песен.

Или пееше за приятели?

Все тая, на мен ми стига една,защото освен, че е жена ми, е и най-добрият ми приятел" Така започва разказа си Ваня Джаферович в инстаграм, като публикува и тяхна снимка. Ето какво разказва футболистът:

Запознахме се преди точно 12 години, аз бях футболист на Локомотив София и, след като си бяхме писали от няколко дни в социалните мрежи, реших да я поканя на мач. Мачът беше срещу Левски, на Герена и спечелихме с 3-0. По онова време беше много трудно да биеш Левски на Герена, а не както сега да ги бие всеки, който ги хване.

Спомням си усмивката и, когато се видяхме след мача, в една култова дискотека в центъра на София, където празнувахме победата с отбора.

Да, беше долна чалга, но какво да направя? Не мога да върна времето назад и да ги накарам да пуснат Wonderful Tonight на Eric Clapton, вместо Луда за тобом на Лепа Брена... това е положението.

Първият ни допир, поглед, танц... и Миле Китич на заден фон (втората песен беше на Китич)

Предложи да ме закара до нас, защото аз бях пил и да не поръчвам такси. Седнах в нейната просторна кола (Смарт от най-големите, за персон и половина) и потеглихме. Спряхме пред блока ми и се погледнахме. Чуваше се някаква песен по радиото и до ден днешен ми се иска това да е било Beautiful Girl на INXS, въпреки че, почти съм сигурен, че е било нещо на Шабан Шаулич.

Целунахме се, разтреперих се, не исках да си тръгна.

Никога, в живота си, не бях усетил онези прословути “пеперуди в корема” преди това. Тогава си казах: Тя е!

Попитах я дали иска да се качи горе и тя каза....

Продължение на историята може да прочетете в нашият канал в “Only Fans”, както и снимков материал за само 10 евро.

Днес съм решил да пусна промоция!

И да, обичам те Жени! Много!