Дъщеричката на Орлин Павлов зрител на репетицията за новия филм на Ники Илиев

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9708017 www.24chasa.bg
Ники Илиев събра колегите си у дома, за да прочетат сценария на “Завръщане 2”. Там бе и дъщерята на Орлин Павлов Елизабет. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ НА НИКИ ИЛИЕВ

Продължението на “Завръщане” ще

покаже героите година по-късно

Елизабет - двегодишната дъщеря на Орлин Павлов, бе зрител на първата репетиция на куп талантливи актьори. Това се случи във вторник следобед, когато Ники Илиев събра в дома си актьорите от последния си филм “Завръщане” и за първи път всички заедно прочетоха сценария на неговото продължение.

На срещата отидоха всички звезди с главни роли в първата част - Александър Кадиев, Башар Рахал, Диляна Попова, Райна Караянева. Бойко Кръстанов и голямата дъщеря на Башар - Клои, участваха през видеовръзка, защото не са в страната.

“Завръщане 2” ще продължи историята от първия филм. Сега действието ще започне година по-късно, но героите ще са същите”, разказа Ники Илиев пред “24 часа”. В сюжета по-големи роли ще има Йоанна Темелкова, която изигра съпругата на героя на Башар, както и Искра Донова. “Китодар Тодоров и Николай Мутафчиев са новите имена, както и украинският модел Лана”, обясни още Илиев. Той отново не само ще режисира, но и ще изпълни една от главните роли.

Снимките започват в началото на юни на няколко места в страната, като повечето сцени ще са в Пловдив.

В “Завръщане”, който излезе през октомври 2019 г., бе последната роля в киното на големия Стефан Данаилов. Правата на филма бяха купени от “Нетфликс” Европа и се очаква той да бъде наличен в стрийминг гиганта през лятото или есента.