Хитови заглавия с великденски отстъпки от издателство “Труд”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9734698 www.24chasa.bg

30% намаления за покупка онлайн за енциклопедии, биографии, романи

Посрещни Великден с книга! Всички книги на сайта на издателство “Труд” ( www.trud.cc)  са с 30% отстъпка до 25 април включително. Доставката е 4 лв. за цялата страна независимо от сумата на поръчката.

Ето няколко интересни акцента.

Опознай България

“Първа енциклопедия. Български светци. Именици. Народен календар” е уникален пътеводител в духовния свят на българина. Съдържа житията и заслугите на 50 признати от българската църква светии. Втората част на енциклопедията е пълен календар с празниците и традициите, които трябва да се спазват във всеки ден от годината. Тук са всички имени дни.

“Чудотворните икони в България” от Деяна Павлова събира разпръснати у нас и по чужбина, в стари манастири и църкви 24 икони, за които се вярва, че имат чудодейна, дори свръхестествена сила - “Света Богородица Одигитрия” в Рилския манастир, “Богородица Портаитиса” в Роженския манастир, “Света Богородица Троеручица” в Троянския и др.

Подобна е и книгата “Чудодейните места в България”. Борислав Радославов разказва за двайсет и четири от светите места в България, където се случват чудеса. Сред тях са Кръстова гора, Кабиленският манастир, “Богородица Троеручица” в Соколския манастир, манастира “Св. Георги”, Бачковския манастир и др.  Съдържа притчи и молитви.

За малки и големи

Книгата бижу “Пълното издание” на Биатрикс Потър има втори тираж. Пълната колекция съдържа всички 23 приказки от Биатрикс Потър в един луксозен том с всичките им оригинални илюстрации. В края на книгата има четири допълнителни творби на прочутата детска писателка.

Ето и един български герой – вълка Гошо, който в петата книга от поредицата се среща с извънземни (“Гошо и извънземните” от Чичо Ники).

Романтика и още нещо

Нов тираж на търсената романтична сага “Кралска тайна” от Лусинда Райли. Когато сър Джеймс Харсиън умира, оставя след себе тайна, толкова шокираща, че е в състояние да разклати английското общество из основи. Светска репортерка иска да я научи. Не забравяйте и за останалите книги на авторката с логото на КК “Труд”, както и поредица “Седемте сестри”.

Биография бестселър

“Трифон Иванов – Железния” проследява спортната кариера на талантливия ни футболист от детските му години в село Горна Липница до върховете му като футболист на “Реал Бетис” и “Рапид” - Виена, до един от лидерите в националния ни отбор през великото футболно лято на 1994 г. в САЩ. Разкрива защо Трифон Иванов Железния е номер едно в сърцата на фенове.

За силата и

значението

на царския PR

В актуалното заглавие “Отвъд PR-а” Цветелина Узунова – журналист, експерт по PR и публична дипломация – за първи път споделя любопитни случки от кухнята на царската и правителствената публична комуникация, преплетени с факти от политическия живот в страната. Книгата е интересен поглед към личността на последния български цар.

За познавачи

Ново издание на учебника “Човешкото тяло” на Годфрид Бамес от десетилетия е основно пособие в обучението по пластична анатомия. За улеснение на читателите е включен и кратък терминологичен речник.

Най-новото

“Всичко за завистта и ревността и как да се справим с тях” е поредна книга на Азора Райс, наградена в Италия като най-предпочитан автор по забавна психология. Завистта е емоцията, на която всички понякога сме жертви. А ревността? Кога една ревност може да бъде приятна за егото и кога се превръща в патологична? Азора Райс ще помогне да надникнем към възможните отговори, като дава редица примери от историята и от ежедневието в своята книга.

В каталога на издателство “Труд” са над 1300 заглавия. Влезте на www.trud.cc и изберете.