Как да прочистим организма - съветите на лечител-медиум

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9734840 www.24chasa.bg

"Лечителят медиум: прочистване за здраве” е дългоочакваната нова книга от световноизвестния лечител Антъни Уилям от ИК “Хермес”

Антъни Уилям е автор на бестселърите на “Ню Йорк Таймс” “Лечителят медиум”, “Лечителят медиум: Най-полезните храни” и “Лечителят медиум: Помощ за черния дроб”. Роден е с уникалната способност да общува с дух от висшата сфера, който му дава изключително точна здравна информация, която често изпреварва времето си.

Милиони хора страдат от сърдечносъдови, неврологични и автоимунни заболявания и хронични симптоми като умора, болка, смущения в съня. Съвременната медицина невинаги предлага ефективни решения на проблемите им и те не могат да се излекуват и да живеят пълноценно. В тази книга световноизвестният лечител медиум Антъни Уилям описва основното средство за справяне с най-разпространените болести и симптоми: прочистването. В днешния свят сме непрекъснато изложени на вредни вещества и патогени и затова детоксикацията на организма е по-важна от всякога. Още по-важно е да я провеждаме по правилния начин, за да се освободим от токсичния товар и да сме здрави и енергични.

В този ценен наръчник ще откриете:

- причините за съвременната епидемия от хронични заболявания и симптоми;

- трите основни разновидности на прочистване - 3:6:9, както и предложения за сутрешно прочистване, - детокс от тежки метали и протокол с монохранене; насоки за избор и следване на детокс плановете, както и предложения за адаптацията им спрямо нуждите ви;

- списък с краткото обяснение за причините на най-разпространените болести и симптоми и кои хранителни добавки могат да помогнат.

“Впечатляващо е как Антъни е създал това движение, което подобрява здравето на толкова много хора по света”.

Силвестър Сталоун

* * *

“Антъни е доверен източник на здравна информация за нашето семейство. Неговата работа е светлина, която е помогнала на мнозина.”

Робърт де Ниро и Грейс Хайтаъур де Ниро

* * *

“Препоръките за хранене и програмите за прочистване на Антъни Уилям са прости, вкусни и наистина работят! Той бързо ще върне здравето и надеждата в живота ви!”

Хилари Суонк

* * *

“Антъни Уилям внася измерение в медицината, което дълбоко разширява нашето разбиране за тялото и за нас самите.”

Мариан Уилямсън

* * *

“Книгите на Антъни са революционни и в същото време изпълнени с практични съвети.”

Джеймс ван дер Бийк

 

Още едно предложение на ИК "Хермес"

Убиец разчиства свидетели

на опасна експлозия

Любов, мистерия и интрига има в новия роман на Джейн Ан Кренц “Мъгливото езеро” (ИК “Хермес”). В градчето Фог Лейк става странна експлозия. След нея жителите му спят 48 часа. Когато се събуждат, някои имат видения, други чуват гласове и оставят този “дар” на поколенията. Каталина Ларк и Оливия ЛеКлер имат детективска кантора. Те използват “другото си зрение”, за да разрешават случаите. Но Оливия изчезва. Убиец е по следите на свидетелите на престъплението във Фог Лейк.

Седмична класация на ИК "Хермес"