Нейков в “България търси талант”: Ще бъда по-забавният Любо в журито (Обзор)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9768044 www.24chasa.bg
ЛЮБО НЕЙКОВ

 "Не искаха да сменят табелката в журито и затова ме поканиха. Любо Ганев бил твърде висок, не се събирал, Любо Пенев се занимавал с ЦСКА, а Любо Киров - с концерти. Затова от Би Ти Ви се спряха на мен.

Така шеговито големият комик Любо Нейков обясни, че става четвъртият член в журито на “България търси талант” по Би Ти Ви на мястото на Любен Дилов.

“Скачам в шоуто чист като сълза, без предубеждения, симпатии и с огромно любопитство. Обещавам да бъда по-забавният Любо в журито”, каза той.

Забележителният актьор ще е на екрана едва 4 недели, колкото издания на живо остават до края на предаването. Дебютът му ще е на първия полуфинал, който ще бъде излъчен на 9 май от 20,00 ч. Досега всички издания бяха на запис и показваха прослушванията на кандидатите. От неделя на практика започва същинското състезание между отличените участници. На първия полуфинал ще излязат първите 12 от 36-те избрани да продължат в шоуто.

“За първи път ще съм от другата страна на сцената. Обещавам да бъда по-забавният Любо в журито. Ще съм мъдър, смирен, строг, справедлив и насърчаващ”, каза Нейков. Същевременно той продължава да снима и “Комиците и приятели”.