Зуека и Ани видяха родителите си след година карантина

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9778322 www.24chasa.bg

“След цяла година, която ми се стори безкрайно дълга, най-накрая се видяхме на живо с моята майка и родителите на Ани, а те видяха внука си Стефчо”, сподели известният актьор и тв водещ Васил Василев-Зуека.

“Те са вече ваксинирани, което е важно за тяхната възраст, иначе много ги пазехме”, допълни той. Близките на семейството живеят в провинцията.

През тази година на самоизолация, наложена от пандемията, Зуека преоткри художника у себе си. Под натиска на приятели, които са виждали негови картини, наситени с “намигвания” към класиците и размисли и страсти за изкуството, за Бог, за Дон Кихот, той се решава да направи изложба. Като почит към Кольо Карамфилов, когото нарича свой учител, ще я открие на 13 май в пловдивската галерия U P.A.R.K. (ул. “Отец Паисий” 24). Нарекъл я е “Първа изложба”, а откриването заради пандемията закъсня с 5 месеца. Славата на Зуека като художник го изпревари и негови картини се продават с успех онлайн, но тази експозиция включва само неизвестни творби. Ще продължи до 30 май.