Вълна от съпричастност за абитуриенти в нужда: Варненци предлагат лъскави возила и рокли без пари (Снимки)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9779961 www.24chasa.bg
Снимка: П. Златев

Бентли, мерцедес и други скъпи марки коли предлагат потребители в социалните мрежи от Варна за абитуриенти, които няма да могат сами да си позволят този лукс.

Освен лъскавите возила, някои от тях предлагат своята рокля от изминалия празник, средствата за изразходваното гориво, както и безплатна фотосесия за случая.

Снимка: И. Ивелинова
Снимка: И. Ивелинова

“Предлагаме личния си автомобил на абитуриент/ка/, чието семейство е в неравностойно положение и не може да си позволи да наеме кола за един от важните дни в живота на детето си. Ще се радваме да помогнем на някой в нужда, за територията на град Варна. Гориво и всичко е за наша сметка! От вас искаме само настроение и усмивки !!!! Предлагам и абитуриентска рокля 3бр. В различни размери са, дамата трябва да ги пробва”, пише Л. Дюлгерова във фейсбук групата “Забелязано във Варна”.

Снимка: Л. Дюлгерова
Снимка: Л. Дюлгерова

“Бих искала да бъда полезна на някой бъдещ абитуриент/ка, който/която няма възможност за наемане на автомобил, като предлагам моят. Разходите също ще са за моя сметка. Свободна съм на 24.05. Ако някой има желание - нека се свърже с мен на лично съобщение! Усмивки”, предлага И. Ивелинова.

Снимка: Л. Дюлгерова
Снимка: Л. Дюлгерова

А.Милчев предлага транспорт, костюм и фотосесия с уговорката, че ги дава на хора, които са наистина в нужда и са от Варна.

Снимка: А. Милчев
Снимка: А. Милчев

П. Златев предлага своето бентли на абитуриент/ка/, чието семейство е в неравностойно положение и не може да си позволи да наеме кола за един от важните дни в живота на детето си.

“За да се возя в такава кола съм съгласен отново да завърша средно образование, шегуват се в коментарите.

Благородните жестове предизвикаха вълна от положителни реакции и одобрение, протегнатата ръка привлече и други да предложат помщта си за важната вечер на затруднени семейства.