Джордж Клуни предлага да му гостувате на езерото Комо

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9781408 www.24chasa.bg
Джордж Клуни кани в дома си.

Ако искате да прекарате един ден с Джордж Клуни, сега е моментът! Актьорът предлага шанса да си побъбрите с него и жена му Амал, да се насладите на прелестната им вила на езерото Комо в Италия, и да хапнете вкусни италиански гозби.

Джордж-Амал ще отворят италианската си “Вила Олеандра” в Лальо за благотворителни цели. Двама туристи късметлии ще могат да гостуват в лятната къща на кинозвездата, да се снимат със семейството му и да си прекарат времето в наздравици и сладки приказки, съобщава в. “Стампа”. За мнозина това може да изглежда и като сън след кошмара COVID.

Вилата на актьора на езерото Комо.
Вилата на актьора на езерото Комо.

То обаче може да стане реалност, ако се окажете печелившият, изтеглен сред имената на хората, регистрирали се на платформата Omaze, която се използва от все повече звезди за събирането на фондове с благотворителна цел. Не е необходимо да направите задължително дарение, за да участвате с името си в тегленето на жребия за щастливеца, който ще гостува на Клуни. Целта на инициативата на актьора е да събере средства за фондацията си за правосъдие, която е срещу потъпкването на човешките права по света. Тя цели да помогне на хора, които се борят срещу несправедливостта в обществата си, но са потискани от корумпирани правителства.

Очаква се името на късметлията да бъде изтеглено на 4 август. Ако сте жител на Италия, нямате шанс, защото не може да участвате.

Пътешествието мечта включва самолетен билет за достигане до езерото Комо, нощувка в местен хотел, гостуване у семейство Клуни, където ще ви сервират типично италианско ястие и възможност да снимате всичко наоколо за спомен, докато си говорите с домакините.