Трябва ли да съчетаваме дамската чанта с облеклото ни?

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9784740 www.24chasa.bg

Безспорен е фактът, че дамските чанти са любим аксесоар на всяка дама. В тази връзка ние от Remixshop няма как да не споделим с вас някои важни неща в съчетаването на дрехите с чантата.

Тайната на безупречния външен вид безспорно е в правилното подбиране както на самите дамски дрехи, така и на това между тях и дамската чанта. Колкото и страхотни да са вашите дрехи, колкото и красиви бижута да сложите, ако те не са съчетани добре с вашата чанта, то трудно ще постигнете перфектния завършек.

Именно затова е важно да отдавате необходимото внимание при избора на дамски чанти, като това зависи главно от:

- моделите дамски дрехи, които носите;

- стилът, който притежавате: ежедневен или официален.

В тази връзка можем да кажем, че, например, големите дамски чанти придават една по-лежерна визия, точно затова и са по-подходящи за ежедневни дамски дрехи. Докато малките чанти добавят изтънченост и елегантност във визията, и са идеални за официални поводи.

Ключов при съчетанието на чантата с дамските дрехи е балансът. Прекалено огромното съвпадение на цветове и щампи ще направи визията скучна, но и не трябва да се прекалява с насищането на различни ярки цветове, защото може да се получи обратния ефект.

При дамски дрехи, които са супер цветни, е добре да ги съчетаете с неутрална дамска чанта в класическо черно или бежово, например. И обратното, ако вашите дамски дрехи са по-едноцветни и неутрални, то изберете чанта, която да се превърне в акцент на вашата визия и да разчупи тоалета ви.

Освен това, много жени съчетават цвета на чантата с този на обувките. Мненията по тази тема са различни, а и е много спорен въпроса дали е задължително или не. Ако преди години беше правило в модата, то днес нещата са много различни. Така, че тук е по-скоро въпрос на лични предпочитания и усещания.

Друг важен детайл са металните елементи. В случай, че има такива по чантата или по дрехите, то е нужно да ги съобразите, като те трябва да бъдат в един цвят. Същото се отнася и до бижутата. Относно материите, кожата си остава класика и подхожда на всяка дамска дреха, така че тя е винаги перфектен избор.

Едно е сигурно, в Remixshop ще откриете наистина огромно разнообразие на дамски чанти и дамски дрехи, които да се впишат идеално на всеки стил, така че да се откроите по своя начин и да ги носите с увереност.