"Мадам Тюсо" отдели Хари и Меган от кралските фигури

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9792757 www.24chasa.bg
Последната поява на Меган и Хари като част от британското кралско семейство СНИМКИ: РОЙТЕРС

От прочутия музей "Мадам Тюсо" решиха, че восъчните фигури на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл няма защо повече да стоят при другите фигури от кралското семейство. Това се случва почти една година, след като Хари и Меган обявиха, че се оттеглят от кралските си задължения.

Решението им бе обяснено с това, че искат да разделят времето си между Северна Америка и Великобритания и да си изградят "прогресивна нова роля", като се откажат от статута си на старши членове на британското кралско семейство.

Восъчните им фигури от музея на "Мадам Тюсо" вече не са в кралската зона, а в тази на знаменитостите. "Хари и Меган са в друга зона. Музеят на "Мадам Тюсо" в Лондон премести фигурите им в съвършено новата зона "Наградно парти", за да отбележи преместването им от Фрогмор в Холивуд", се посочва в изявление на музея.

По-късно този месец светът очаква нетърпеливо премиерата на документална поредица за психичното здраве с водещи принц Хари и Опра Уинфри, която ще се излъчва на стрийминг платформата "Епъл Ти Ви +" .