Софи Маринова пее Лили Иванова и плаче

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9802175 www.24chasa.bg
Софи Маринова като Лили Иванова в "Като две капки вода" СНИМКА: Кадър: Нова тв

Софи Маринова се разплака няколко пъти на сцената на "Като две капки вода" тази вечер, 17 май, заради образа на Лили Иванова, в който трябваше да се превъплъти.

Сълзите в очите на Маринова бяха заради искреното й обожание, което изпитва към голямата звезда на българската естрада. "Всички знаят колко много я обичам. Вечер лягам с песните на Лили Иванова, сутрин ставам с тях. Затова се притеснявам да не би това вълнение да ми изиграе лоша шега и да не мога да изпълня добре песента й", каза Маринова.

Тя изпълни удивително "Скитница" - една от най-известните и красиви песни на Лили Иванова. Гласът й звучеше досущ като този на примата на българската естрада. След края на изпълнението си Софи Маринова отново се разплака от вълнение, а публиката стана на крака.

Софи Маринова с Геро и Зуека на сцената на
Софи Маринова с Геро и Зуека на сцената на "Като две капки вода" СНИМКА: Кадър: Нова тв

С това свое изпълнение Маринова за първи път, откакто е в шоуто този сезон, спечели наградата от 1000 лв. Дари я на КГБ - Клуб на готините баби, които се грижат за студенти с увреждания.

Въпреки това тя остана извън 4-мата финалисти в шоуто. Те са Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи и Милица Гладнишка. Ще се състезават другия понеделник, когато един от тях ще стане победител единствено с гласовете на зрителите.