“Филиповци” стана Мексико с Лиъм Нийсън и Моника Белучи

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9808096 www.24chasa.bg
Лиъм Нийсън

Двамата се снимат у нас във филма "Спомени"

Моника Белучи беше в България миналата седмица и пристига отново в София в края на тази. Ослепителната италианска звезда се снима във филма “Спомени” у нас. Тук повече от месец е и холивудската звезда Лиъм Нийсън, който също участва в лентата на продуцента Моше Диамант. Режисьор е Мартин Кембъл, създал филмите за Джеймс Бонд “Казино “Роял” и “Златното око”.

Част от снимачния процес бе в столичния квартал “Филиповци”, където ромските къщи пресъздават места в Мексико. В момента кадри за филма се правят в Киноцентъра в Бояна, но отново ще се снимат и във “Филиповци”.

Моника Белучи
Моника Белучи

Докато беше у нас миналата седмица, МоникаБелучи отиде на вечеря с Лиъм Нийсън. И двамата в момента са без официални половинки, така че нищо чудно в България да се заформи нова двойка в голямото кино.

За Лиъм Нийсън хора от екипа казват, че е изключително мил, истински ирландски джентълмен и няма и следа от преструвки и звездомания. А за Моника Белучи с възхита обясняват, че и на живо изглежда като богиня.

Сюжетът на филма разказва за наемен убиец, болен от алцхаймер, чиято последна задача се оказва убийството на 12-годишно момиче, насилено от баща си да проституира.

След като отказва да изпълни мисията, самият той се превръща в мишена.