Култовият фестивал “Екзит” идва от Сърбия на плажа Перла с 4 сцени и български групи

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9864744 www.24chasa.bg
Фестивалът в Сърбия събира хиляди меломани, очаква се и в България да има такъв успех . СНИМКА: “ЕКЗИТ”

На Main Stage се очакват световни звезди

Култовият сръбски музикален фестивал “Екзит” тази година ще има издание и в България. Поредицата концерти у нас ще са под името “Сънленд” и ще бъдат на 29, 30 и 31 юли на плажа Перла край Приморско.

“От самото начало българската публика е една от най-многобройните на фестивала “Екзит”. Ето защо решихме да дойдем в България. Радваме се и се гордеем, че “Сънленд” става част от семействoто на “Екзит”. Емоцията и енергията ще бъдат невероятни и ще бъде запомнящо се изживяване”, каза във видео обръщение Душан Ковачевич, основател и главен изпълнителен директор на фестивала “Екзит”, вчера. Две седмици след концертите в Нови Сад, Сърбия, световни музикални звезди и български изпълнители ще пеят на четири сцени у нас. На Main Stage ще се качат световноизвестни имена заедно с хитови български банди. На Water Stage ще се вихри дневно парти в морето. DJ Stage е отредена за алтернативни диджеи, а на Stroeja Live Stage ще има разнообразна селекция от изпълнители на живо. В момента организаторите водят финални преговори с артистите, които ще присъстват, и тепърва ще започнат да обявяват техните имена.

Освен основните сцени ще има още много допълнителни забавления за феновете. “Погрижили сме се за комфорта на всеки посетител – капацитетът на местата е над 15 000, осигурени са мащабен паркинг и уникална VIP зона, в която гостите могат да се насладят на кулинарните изкушения на шеф Андре Токев”, каза Лъчезар Захариев, собственик на “Баштаг”, организатор на локалното събитие в България. Тридневните билети вече са в предварителна продажба и са на цени от 80 лв. Освен това всеки, който си купи билети за фестивала в Сърбия, ще може да посети концертите в България напълно безплатно.