Орлин Павлов заприлича на Зайчето Питър (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9868102 www.24chasa.bg
Корицата на книгата

Известният певец Орлин Павлов си смени прическата, а негови фенове са убедени, че го е сторил, за да заприлича на Зайчето Питър! На 11 юни излиза на голям екран филмът “Зайчето Питър: По широкия свят”, в който той за пореден път дублира пакостника, плячкосващ зелки и моркови от съседските градини, познат ни от приказките на Биатрикс Потър - любими на децата от цял свят.

Но както казва самият Орлин Павлов, докато 2-годишната му дъщеричка чува гласа на Зайчето Питър от коремчето на пухкавата си кукла играчка (тя иначе казва само “хелоу”, а татко - останалото), най-важни са историята и поуката.

А тях може да намерите в едно уникално издание - книгата по втория филм. Книгоиздателска къща “Труд” от години има пълните права върху приказките на прочутата британска майсторка Биатрикс Потър (издала е всички с оригиналните илюстрации). Пандемията попречи да е в ръцете на малките читатели, но успя за премиерата на филма! Вече може да подарите на своето дете “две в едно” - книжка и филм - “Зайчето Питър по широкия свят”.

Забавлявайте се и с игрите и стикерите по книгата, които се продават на www.trud.cc и в книжарниците в цялата страна!

А иначе, разказвайки за това как е дублирал зайчето във филма, Орлин Павлов обясни що е то да застанеш пред зелено “зомби” и то да ти отговаря със “заешки глас”. Що е то да минеш прослушване от опитни холивудски звукорежисьори, работили с Антонио Бандерас, като озвучаваш Котарака с чизми, и накрая... да се окажеш заек.

Своите гласове за филма дават още 12 наши актьори.