Бой Джордж пуска 60 нови песни за 60-ия си рожден ден

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9878280 www.24chasa.bg
Бой Джордж СНИМКА: АРХИВ

Фронтменът на "Кълчър клъб" Бой Джордж търси актьор, който да влезе в неговия образ в биографичен музикален филм, чиито снимки започват през лятото, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Британският изпълнител, който навършва 60 години следващата седмица, обяви в социалните мрежи през април кастинга за филма, който ще носи името на един от хитовете на групата от 80-те години "Karma Chameleon".

Певецът, чието истинско име е Джордж О'Дауд, даде интервю за Ройтерс, от което стана ясно, че се готви да издаде 60 нови парчета за рождения си ден.

"Изглежда нелепо. Какво толкова? За мен сякаш свободата идва, когато навлизам в този период от живота си и не зная дали това е свързано с възрастта или с нещо друго...", казва Джордж в отговор на въпроса как се чувства, навършвайки 60 години.

"Мисля, че докато се интересуваш от нещата наоколо, винаги ще си интересен. Никога не можеш да си интересен на всички. Но пък те губят", добавя певецът.

"Намирам за значимо времето, в което започваме да изследваме кои сме, защо правим това, което правим, какво е усещането да си стар. Смятам, че това е нещо забележително... Винаги съм обичал възрастните хора. Аз все още не съм стар, но не се страхувам да остарея. Защото времето трябва да ни направи по-мъдри. Това е страхотно начало за песен", казва Бой Джордж.