Кари, Миранда и Шарлът се събраха за продължението на "Сексът и градът"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9882738 www.24chasa.bg
Сара Джесика Паркър и колежките й започнаха работа по продължението на известния сериал. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Актрисите от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събраха на репетиция на маса за продължението на известния сериал, съобщи агенция ЮПИ.

Паркър, която играе главната героиня Кари Брадшоу, показа снимка с колежките си, които са и най-добрите й приятелки в сериала Миранда и Шарлът, в инстаграм. За броени часове публикацията вече бе набрала повече от милион харесвания.

Стрийминг платформата HBO Max, която подготвя продължението на сериала, потвърди тази седмица, че Марио Кантон, Eвън Хендлър, Дейвид Айгенбърг и Уили Гарсън отново ще се превъплътят в героите си Антъни, Хари, Стив и Станфорд.

Новото попълнение в актьорския състав ще е Сара Рамирес, позната с ролите си в "Анатомията на Грей" и "Госпожо държавен секретар". Тя ще има важна роля в продължението, което ще е озаглавено "И просто така".

Снимките на десетте епизода от сериала, които ще са продължителност от тридесет минути, започват през лятото в Ню Йорк. От четирите изпълнителки на главните роли в "Сексът и градът" липсва Ким Катрал.