Галена, Дара и Любо Киров са новите треньори в "Гласът на България" от есента

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9887398 www.24chasa.bg
Галена

Галена, Дара и Любо Киров сменят в треньорските кресла Камелия, Михаела Филева и Владимир Ампов-Графа в новия сезон на „Гласът на България", който предстои тази есен. Трикратният носител на треньорската корона в шоуто - Иван Лечев, остава на четвъртата менторска позиция.

     Попфолк певицата Галена е с над 17 години музикална кариера. Изпълнителката е фен на "Гласът на България" и с радост приема да бъде част от шоуто.

Една от най-младите звезди на музикалната сцена - Дара, обещава да бъде истински огън на треньорския стол. Според екипа на предаването певицата говори най-добре езика на младото поколение и знае какво точно е нужно, за да си успешен в поп музиката днес.

Любо Киров е новото попълнение в мъжката част. Той е не само музикант, но и текстописец, аранжор, продуцент, певец, художник и опитен ментор на млади звезди, който има над 21-годишна кариера.

Иван Лечев е ментор на трима от победителите през сезоните. Тази година той е готов да предаде уменията и съветите си на младите гласове, които ще привлече в отбора си.