"Ергенът" - ново риалити започва по Би Ти Ви

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9889147 www.24chasa.bg

"Ергенът" е предаване, което се излъчва е 31 държави по света, а сега идва в България. За първи път у нас то ще се излъчва в ефира на Би Ти Ви. Шоуто е създадено през 2002 г. и има 25 успешни сезона само в Америка

То проследява пътя на двадесет жени към сърцето на един единствен мъж, който в края ще избере коя от тях да му стане съпруга. По време на целия сезон участниците се опознават в обстановката на чуждестранно имение, пътуват до екзотични места, а конфликтите, както вътрешни, така и външни, произтичат от елиминационния регламент на шоуто.

„Щастливи сме да обявим, че вече усилено работим по следващия ни първокласен проект в областта на риалити форматите и ще предложим на зрителите още една нова за българския пазар продукция с високо качество. Вече гледаме напред и към следващите ни сериозни инвестиции в съдържанието на Би Ти Ви, за да продължим да надграждаме и разнообразяваме нашите предложения в развлекателния жанр“, коментира Мартин Швехлак, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Успехът на предаването въвежда израза „Ефектът на Ергена“. Той става част от метафорите за екранен успех, вследствие на който дори отдалечените локации, на които се снима шоуто, се превръщат в популярни туристически дестинации след неговото излъчване.

За всички, които искат да станат част от новото ТВ приключение, скоро ще станат ясни условията за участие в кастинга на шоуто. „Ергенът“ ще се излъчи в каналите на Би Ти Ви през следващите ТВ сезони.