"Кис" подновяват прощалното си турне

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9889847 www.24chasa.bg
Членовете на легендарната група "Кис" Джийн Симънс и Ейс Фрели се събраха за първи път на сцената, откакто рок бандата беше въведена в Залата на славата на рокендрола през 2014 г. СНИМКА: Туитър/KISS

Група "Кис" обяви нови дати за прощалното си турне "End of the Road" от август до октомври, съобщи ЮПИ, цитирана от БТА.
Повечето от концертите на "Кис" през 2020 г. бяха отложени заради пандемията от Ковид-19.
Американската част от турнето на групата ще започне на 18 август в Мансфийлд, щата Масачузетс. Последният концерт ще е в Тампа, Флорида, на 9 октомври.
"Времето продължи хода си, но не и ние. Сега сме готови след допълнителна година подготовка - пиротехника, осветление, спектакъл. Завръщаме се! - заяви групата. - Надъхани сме и нямаме търпение за празника с най-голямото, щуро и горещо шоу."
Насрочени са 25 концерта, повечето в амфитеатри и арени.
Група "Кис" е образувана през 1973 г. Тя има 25 златни албума, от които са продадени повече от 100 милиона копия в цял свят. Телевизия VH1 ги поставя на 10-място в класацията на най-великите рок музиканти, а MTV на 9-о място сред най-великите метъл групи. "Кис" е въведена в Залата на славата на рокендрола през 2014 г