Посрещат ВИП гости на „Марина Диневи” с ексклузивните вина Face 2 Face (F2F)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9893465 www.24chasa.bg

Очертава се различно и луксозно парти за Джулай морнинг

За първа година плажът до луксозното пристанище „Марина Диневи” подготвя по-различно посрещане на Джулай морнинг. Очаква се партито по случай 1 юли да събере стотици ВИП гости. Ексклузивен винен партньор са вината на New Bloom Winery Face 2 Face (F2F).

Лимитираната серия включва две бели, едно розе и две червени вина. От избата производител залагат както на добре познати и наложени сортове – Совиньон блан, Шардоне, така и на малко известните Дорнфледер и Регент, които участват в червените в серията и се превърнаха във визитната картичка на избата от Съединение.

По време на партито в заведенията около сцената сомелиери ще разказват за вината и ще предлагат дегустация.

Партито ще бъде грандиозно – концерт на живо с едни от най-популярните музиканти и DJ в България. За феновете на рок музиката ще забият легендарните „Сигнал“ и „Фанданго“. Купонът ще избухне с модерен бийт от двамата доказани майстори зад пулта PACHO & PEPO.

Освен това „Марина Диневи” ще окаже подкрепа и на млади български таланти. 13-годишният китарист Мерт Асенов, вече станал известен в световните музикални среди, ще открие концерта с изпълнение на електрическа китара. Той признава, че е голям фен на групата „Дийп Пърпъл“.

Билети за събитието може да купите от тук. На страницата на New Bloom Winery във Фейсбук може да си спечелите специална двойна покана.