Графа и Дичо стават вокали на П.И.Ф. в памет на Димо

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9895399 www.24chasa.bg
ВЛАДИ АМПОВ-ГРАФА

ДИЧО
ДИЧО

Графа и Дичо стават вокали на група П.И.Ф. за няколко концерта. Бандата за първи път ще излезе пред феновете си в София след смъртта на своя певец Димо Стоянов. Той почина в края на миналата година от коронавирус.

Сега, когато вече музикалният живот отново се възражда, едни от най-популярните български изпълнители се събират на една сцена заедно с колегите на Димо от П.И.Ф., за да пеят в негова памет.

“През годините с Димо винаги много сме си симпатизирали и сме имали общи концерти”, разказва Влади Ампов-Графа. В съзнанието му изплува спомен за почивка на морето, когато били заедно на каравани. Тогава открили, че и двамата са представители на зодия Рак и имат изключително сходни виждания за хората, за музиката... За последно се чули покрай участието на група П.И.Ф. в тв предаването “БГ версия” по БНТ 1.

Освен Графа и Дичо в концертите се включват също Ерсин Мустафов от “Джереми?”, Свилен Ноев от “Остава” и Прея. Във Варна и Бургас вече се състояха първите изпълнения, а другата седмица - на 24 и 25 юни, ще пеят съответно в София и Пловдив.

Сборната формация е избрала да представи пред публиката едни от най-популярните песни, изпълнявани от Димо - “Приказка”, “Невидимо дете”, “Огън” и “Вали”, а приходите от билетите ще отидат в помощ на семейството на покойния музикант.