Павел и Венци Венц съчетаха хипхопа с виолончело

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9899052 www.24chasa.bg
СНИМКА: "ВИРДЖИНИЯ РЕКЪРДС"

“Лили Иванова и Васил Найденов са хора, с които мечтая един ден да работя, но все още не сме достигнали това ниво. Мечтая си да съм в една стая с тях, да творя, да попивам и да дам каквото имам от себе си”, казва Венци Венц. А дуетната му половинка Павел добавя: “В топ 3 на най-добрите лайфове, които съм наблюдавал, са Роби Уилямс, Лени Кравиц и Лили Иванова. Тя ги надпява!” Двамата освен че са успешен дует в момента, са автори и на някои от най-големите хитове, които се въртят през последните години, изпълнявани от звезди като Михаела Маринова и Дара. Неотдавна Павел и Венци Венц завъртяха две нови парчета - “Ако не сега, кога” и “Спешна нужда”. За първото пътуваха до Малдивите, за да снимат видеото, а плановете им бяха на косъм от провал заради непрекъснатото затваряне заради коронавируса на различните екзотични дестинации. Във второто направиха нещо съвсем различно от досегашния си хип-хоп стил - включиха в него изпълнение на виолончелистката Магдалена Петрович.

Тази година Венци Венц ще празнува своя 33-и рожден ден, а дъщеря му Агуая ще стане на 3 г. Не живее с майката на детето си, защото двамата никога не са били двойка. А приятелката му се казва Мая. Павел също има любима - Кристина, чиято екзотична красота се дължи на българските и виетнамските корени, които има.

 Още истории, разказани от Павел и Венци Венц, може да чуете в подкаста “24 часа от живота” на сайта ни www.24chasa.bg и да прочетете в съботния брой на “24 часа”.