Вижте видеото, с което 10-годишният син на Захари Бахаров спечели - “Как (не) се ходи на училище”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9907859 www.24chasa.bg
Захари Бахаров на церемонията по връчването на наградите “Аскеер” през 2018 г.

Известният актьор Захари Бахаров е от хората, които рядко говорят за личния си живот и особено за двете си деца. А сега за първи път разказа за голямо постижение на момченцето си - 10-годишния Максим.

“Синът ми и съучениците му спечелиха наградата за най-добра анимация на “Детска Киномания” с филма “Как (не) се ходи на училище”. Честито. Чудни са ни децата. Дайте им бюджет и ще преобърнат Земята.

P.S. Не знаех, че е толкова приятно да се фукаш с децата си из социалните мрежи”, написа Бахаров в официалния си профил във фейсбук.

Синът му Максим е ученик във френския лицей “Виктор Юго” и заедно със съучениците си прав кратко анимационно филмче - продължава около две минути и половина. Главните герои във видеото са двама - момче и куче.

Детето става сутринта и пет минути по-късно уж се отправя за училище, но всъщност се скрива в гардероба вкъщи. Два часа по-късно кучето го открива точно там, а когато го пита защо не е в клас, детето си съчинява история с птица, еднорог, чудовище, лъв и с едно вълшебно прасе. Всички деца, които правят анимацията - общо 13, се редуват да озвучават героите.

Освен Максим Бахаров има и дъщеря - 8-годишната Кая. И двамата са плод на любовта му с журналистката Диана Алексиева.